Inscription à notre Newsletter

* Verplicht


SCHERMEN EN HEKWERKEN BETAFENCE

Levering opties

GEREEDSCHAP - TUINIEREN - ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN

Ontdek onze producten en diensten

ELECTRICITEIT - LED

Alles wat u nodig

Previous

Next

Ijzerwaren Mathurin – familiebedrijf sinds 70 jaar

Langestraat 84
1150 Brussels

Telefoon:
02 779 07 07

Ma – vrij : 9u – 18u30
Zat : 9u – 18u

Wie zijn wij?

FAMILIEBEDRIJF SINDS 70 JAAR

Wij zijn een familiebedrijf gelegen in de buurt van het Dumont plein te Stockel. Er zijn voldoende parkeerplaatsen voorzien voor  onze klanten. Wij bieden al meer dan 70 jaar, een gevarieerd en breed productassortiment : Gereedschap, buizen , sanitair, schermen, tuingereedschap, grills, sluizen, gas etc …

U vindt er alles wat u zoekt ! Beroepshalve of particulier, Mathurin staat garant voor een kwaliteitsvolle dienstverlening. Een team staat ter uwe beschikking om u te helpen en te adviseren in uw zoektocht. Wij staan bekend voor ons betaalbaar aanbod, de beste materialen en onze efficiënte dienst na verkoop. Daarnaast kan u in onze werkplaats terecht voor het onderhoud van uw tuingereedschap en dit gedurende het hele jaar.


Ontdek hier de catalogi van onze producten beschikbaar in onze winkel evenals op aanvraag

Onze catalogi

Onze diensten

Wij zijn officiële verdeler van  BETAFENCE hekwerken en zijn gespecialiseerd in de verkoop van hekwerken, hekjes, poorten, deuren. Ook voorzien wij in de levering van en roosters. Ons bedrijf biedt ook oplossingen voor sloten, gereedschappen, automatisering en toegangscontrole. Voor het beste resultaat en een perfecte afwerking moet u bij ons zijn!

Gratis levering vanaf 500 euro exclusief BTW

U weet al wat u nodig heeft?

Vraag hier uw een offerte online aan

Ons bedrijf, opgericht in 1946, biedt ook een breed assortiment aan voor groot- en detailhandel in hardware (schroevendraaiers, hamers, schoppen, kruiwagens, ladders, spijkers en schroeven ) en elektrisch gereedschap van het merk METABO (schroevendraaiers, boormachines, hamers, zagen, trimmers, schuurmachines, enz.,).

Zie onze catalogi

Alles wat u nodig heeft voor uw tuin, ons breed assortiment aan gereedschap, grasmachines , trimmers, robots, buizen en nog veel meer.
  Wij zijn partner van Gardena, De Pypere, Polet, Mc Cullogh...

Neem contact met ons op!

Onze Weber barbecues en accessoires zijn het hele jaar door verkrijgbaar in onze winkels. Er is voor ieder wat wils . Verkiest u traditioneel met kolen, gas voor het zorgvuldige koken of Electriciteit voor degenen die een terras hebben . Wij bezorgen uw BBQ gratis aan huis (in de buurt van onze winkel).

Neem contact met ons op! ou zie catalogus WEBER

Ontdek ons enorm aanbod aan elektrische apparatuur: lampen, kabels, stekkers, schakelaars, batterijen ... U vindt er ook LED-lampen met een hoge kwaliteit en lampen van het merk Girard Sudron & Marino Cristal.

Neem contact met ons op!

Onderhoud, reparatie en slijpen van uw machines zoals Grasmachines, scharen, bijlen, trimmers ... 
Onze werkplaats is het hele jaar geopend.

Bekijk hier een korte video van onze meest voorkomende reparaties

Vraag een offerte aan

Onze partners

We hebben een brede selectie van tuingereedschap van de  merken :  Gardena, McCulloch, Polet, De pypere, Rostaing handschoenen en Metabo.

We zijn verdeler van het gas: Antargaz. Onze Weber barbecues en accessoires zijn het hele jaar door verkrijgbaar in onze  winkel.

Wij bezorgen uw BBQ gratis aan huis (in de buurt van onze winkel).

Catalogi

Contact

Breng ons zeker eens een bezoekje in onze bouwmarkt in de Langestraat 84 te  Sint Pieters Woluwe.
Wij verwelkomen u van maandag tot vrijdag 9-18u30 en zaterdag tot 18.00 uur.

U kunt ook contact met ons opnemen via het onderstaande formulier voor alle vragen, verzoeken om informatie en schatting van onderhoud en herstellingen.
Quincaillerie Mathurin
Langestraat 84
1150 Sint-Pieters-Woluwe
BTW BE 0832 036 207

02 779 07 07
Parking beschikbaar

Qustomer Partner

Nieuws
Video’s
Foto’s

[{"featureType":"all","elementType":"all","stylers":[{"hue":"#00ffbc"}]},{"featureType":"poi","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"all","stylers":[{"saturation":-70}]},{"featureType":"transit","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"water","elementType":"all","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-60}]}]

Quincaillerie Mathurin 2017 – Site by RunForrest